Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger
Gardintyger i Limmared

Gardintyger

Totalt i Limmared finns det 4 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Limmared och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Limmared kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Limmared eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Limmared går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Limmared

Linnéas Hemslöjd & Second Handbutik

Parkgatan 4

514 41 Limmared

Texmo

Parkgatan 6

514 41 Limmared

Limmareds Gardinfabrik AB

Storgatan 120

514 42 Limmared

Ann-Maris Försäljning

Horshagen

514 50 Limmared