Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger


Gardintyger i Alingsås

Gardintyger

Totalt i Alingsås finns det 7 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Alingsås och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Alingsås kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Alingsås eller ännu fler i Västra Götaland är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Alingsås går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Alingsås

Affärshuset Storken

Kungsgatan 27A

441 30 Alingsås

Tyglagret Annie & Compani HB

Kungsgatan 40

441 31 Alingsås

Hemtex

Kungsgatan 29

441 30 Alingsås

JYSK

Hemvägen 20A

441 40 Alingsås

AFRICAN Craft & Art

Österängsvägen 8

441 91 Alingsås


Fler inom gardiner och gardintyger i Alingsås

Centrum Manufaktur Nilsson AB

Norra Strömgatan 38

441 31 Alingsås

Tuulas Hemtextil

Linneforsvägen 25

441 50 Alingsås