Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger
Gardintyger i Umeå

Gardintyger

Totalt i Umeå finns det 9 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Umeå och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Umeå kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Umeå eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Umeå går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Umeå

Hemtex

Kungsgatan 54

903 26 Umeå

VILLAGE

Kungsgatan 67

903 26 Umeå

Ohlssons Tyger & Stuvar AB

Gräddvägen 29

906 20 Umeå

Hemtex

Strömpilsplatsen 9-15

907 43 Umeå

Ohlssons Tyger & Stuvar AB

Storgatan 55

903 26 Umeå


Fler inom gardiner och gardintyger i Umeå

Ankis Tyg & Sy

Skolgatan 53

903 27 Umeå

Ohlssons Tyger & Stuvar AB

Björnvägen 11

906 40 Umeå

Teckenil & Miljö

Anumark 50

905 95 Umeå

JYSK

Formvägen 6B

906 21 Umeå