Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger
Gardintyger i Solna

Gardintyger

Totalt i Solna finns det 6 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Solna och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Solna kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Solna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Solna går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Solna

Hagalundsskrädderi

Hagalundsgatan 21

169 66 Solna

Penny Line Inredningar AB

Ulriksdal Loviseberg

170 79 Solna

Vackra Hem & Företag

Stråkvägen 2

169 35 Solna

Persienngiganten AB

Råsundavägen 128

169 50 Solna

Hemtex

Postgången 53

171 45 Solna


Fler inom gardiner och gardintyger i Solna

Frösunda Kemtvätt

Gustav III:s Boulevard 17

169 72 Solna