Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger
Gardintyger i Sollentuna

Gardintyger

Totalt i Sollentuna finns det 7 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Sollentuna och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Sollentuna kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Sollentuna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Sollentuna går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Sollentuna

Alegni Gardinateljé

Mellangårdsvägen 9

191 44 Sollentuna

Hemtex

Stinsen 106

191 31 Sollentuna

Solgården AB

Vibyvägen 66D

192 73 Sollentuna

JYSK

Bollstanäsvägen 1

192 78 Sollentuna

Romantica Danssällskapet

Klasrovägen 43E

191 49 Sollentuna


Fler inom gardiner och gardintyger i Sollentuna

Budrys Design

Hästhagsvägen 46

191 63 Sollentuna

Teckenil & Interiör

Nyodlingsvägen 4T

191 40 Sollentuna