Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger
Gardintyger i Nacka

Gardintyger

Totalt i Nacka finns det 9 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Nacka och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Nacka kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Nacka eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Nacka går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Nacka

Roseum Design HB

Duvnäsvägen 1

131 43 Nacka

Tygvaruhuset Kilotex AB

Siroccogatan 20

131 54 Nacka

INDISKA

Vikdalsvägen 2

131 53 Nacka

Hemtex

Smedjegatan 4

131 54 Nacka

JYSK

Järlaleden 21

131 54 Nacka


Fler inom gardiner och gardintyger i Nacka

VILLAGE

Forumvägen 12

131 53 Nacka

I Tid & Rum

Björkhagsvägen 3

131 47 Nacka

Marimekko, Huvudkontor

Gustaf de Lavals Torg 8

131 59 Nacka

Hemtex

Romansvägen 8

131 40 Nacka