Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger
Gardintyger i Järfälla

Gardintyger

Totalt i Järfälla finns det 5 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Järfälla och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Järfälla kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Järfälla eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Järfälla går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Järfälla

IKEA

Barkarby Handelsplats

177 38 Järfälla

Stockholms Stål- & Markis AB

Bodaängsvägen 7

176 74 Järfälla

JYSK

Herrestavägen 11

177 38 Järfälla

Hemtex AB

Herrestavägen 29

177 38 Järfälla

Hemtex

Tornérplatsen 30

177 30 Järfälla