Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger
Gardintyger i Lund

Gardintyger

Totalt i Lund finns det 10 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Lund och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Lund kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Lund eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Lund går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Lund

Hemtex AB

Mårtenstorget 11

223 51 Lund

VILLAGE

Lilla Fiskaregatan 17

222 22 Lund

Sängjätten

Förhandlingsvägen 8

227 61 Lund

Lundamattor

Förhandlingsvägen 10

227 61 Lund

INDISKA

Företagsvägen 10

227 61 Lund


Fler inom gardiner och gardintyger i Lund

INDISKA

Stora Södergatan 5

222 23 Lund

Ylva Ateljé

Bantorget 3

222 29 Lund

Miljögården

Avtalsvägen 2

227 61 Lund

Åhléns

Stora Södergatan

222 23 Lund

Tornbo Möbel AB

Kalkstensvägen 23

224 78 Lund