Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger
Gardintyger i Piteå

Gardintyger

Totalt i Piteå finns det 6 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Piteå och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Piteå kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Piteå eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Piteå går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Piteå

Trasan

Prästgårdsgatan 36A

941 32 Piteå

Syma Teckenil

Storgatan 74

941 32 Piteå

Gardin Galleriet i Norr AB

Storgatan 47

941 32 Piteå

Hemtex

Småstaden

941 32 Piteå

JYSK

Fabriksgatan 10

941 47 Piteå


Fler inom gardiner och gardintyger i Piteå

INDISKA

Uddmansgatan 5

941 32 Piteå