Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger


Gardintyger i Kiruna

Gardintyger

Totalt i Kiruna finns det 6 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Kiruna och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Kiruna kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Kiruna eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Kiruna går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Kiruna

Hemtex

Föreningsgatan 7B

981 31 Kiruna

Samhall AB

Maskinvägen 6

981 38 Kiruna

Tyg & Stuvshopen i Kiruna AB

Vänortsgatan 6

981 32 Kiruna

Kvadrat Inredning & Design AB

Föreningsgatan 9

981 31 Kiruna

JYSK

Österleden 12

981 38 Kiruna


Fler inom gardiner och gardintyger i Kiruna

Tapetserare Caroline Utsi

Adolf Hedinsvägen 45

981 33 Kiruna