Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger
Gardintyger i Boden

Gardintyger

Totalt i Boden finns det 6 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Boden och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Boden kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Boden eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Boden går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Boden

BYABODEN Antgården

Kungsgatan 32

961 34 Boden

Gilla

Drottninggatan 9

961 35 Boden

Magasin 14

Prinsgatan 14

961 31 Boden

MIO

Kopplingsvägen 6

961 38 Boden

Ida Nilssons Eftr

Färgaregatan 8

961 35 Boden


Fler inom gardiner och gardintyger i Boden

Hemtex AB

Drottninggatan 5

961 35 Boden