ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Gardintyger i Östersund - Snygga Gardiner och Gardintyger i Östersund
Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger


Gardintyger i Östersund

Gardintyger

Totalt i Östersund finns det 7 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Östersund och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Östersund kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Östersund eller ännu fler i Jämtland är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Östersund går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Östersund

Atelje Lilia

Kyrkgatan 80

831 34 Östersund

Ottosson Interiör & Tapetserarverkstad

Prästgatan 64

831 33 Östersund

Sydilla Hem & Interiör AB

Hamngatan 19

831 34 Östersund

Butik Hamngatan 12 AB

Hamngatan 12

831 33 Östersund

VILLAGE

Prästgatan 45

831 34 Östersund


Fler inom gardiner och gardintyger i Östersund

JYSK

Kolarevägen 6

831 72 Östersund

Eivors Tyger

Storgatan 35

831 30 Östersund