Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger
Gardintyger i Falun

Gardintyger

Totalt i Falun finns det 8 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Falun och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Falun kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Falun eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.
I Falun går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Falun

Falu Mattor & Teckenil Ateljé

Myntgatan 39

791 60 Falun

JYSK

Myntgatan 4

791 51 Falun

VILLAGE

Östra Hamngatan 20

791 71 Falun

Westmans Teckenil- o. Designateljé, Inga-Lill

Villavägen 22

791 37 Falun

Hemtex AB

Östra Hamngatan 8

791 71 Falun


Fler inom gardiner och gardintyger i Falun

INDISKA

Holmgatan 26

791 71 Falun

Marinas Hemtextil

Slaggatan 27

791 70 Falun

Slöjd o. Möbler i Falun AB

Björngränd 16

791 70 Falun