Gardintyger - Mer detaljer gällande gardintyger och andra tyger




Gardintyger i Borlänge

Gardintyger

Totalt i Borlänge finns det 9 tygföretag som säljer gardintyger och många av dessa har flera tyger som passar till gardiner samt många personer som har lång erfarenhet av gardiner och gardintyger. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt snyggt gardintyg i Borlänge och dessutom kan priserna variera. En klar nytta är om man kan få tips av någon på bra och vackra gardintyger. Information, betyg och rekommendation om gardintygerna och de som säljer gardiner i Borlänge kan oftast hittas på internet.


Då det finns flera ställen att köpa gardintyger på i Borlänge eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några tygaffärer eller kolla på internet gällande pris. Ifall du ringer till någon som säljer gardintyg bör du veta storleken på fönstret där du ska sätta upp gardinen och vilken typ av gardin som du vill ha. Bäst information får om du detta genom att besöka några hemsidor hos de som säljer gardintyger.




I Borlänge går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt på gardintyger genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla tygaffärer som säljer gardintyger i Borlänge

DollarStore AB

Hantverkargatan 5

781 71 Borlänge

LAGERHAUS

Kupolen 323

781 70 Borlänge

Borlänge Väveri

Filargatan 2

781 71 Borlänge

Lund Alice Teckenilier AB

Tunavägen 236

784 63 Borlänge

INDISKA

Kupolen 93

781 70 Borlänge


Fler inom gardiner och gardintyger i Borlänge

Hemtex

Kupolen 84

781 70 Borlänge

JYSK

Nygårdsvägen 31

781 70 Borlänge

Kid Hemtextil AB

Kupolen

781 70 Borlänge

Väv o. Teckenilhuset Forsman AB

Nygårdsvägen 23

781 70 Borlänge